Workshops voor volwassenen

Krijg jij ook zoveel inspiratie van de voorbeelden op Pinterest, welke.nl etcetera? Maar lukt het je niet altijd om hiermee aan de slag te gaan?

Eveline verzorgt op aanvraag verschillende workshops waar je met je eigen inspiratie aan de slag kan gaan, of waar er naar verschillende voorbeelden gewerkt kan worden. De workshops kunnen passend bij een thema of een viering zijn. 

Personeelsvereniging, bedrijven, vrijgezellenfeest, jubileum maar een workshop thuis, gewoon voor een leuke avond met vriendinnen of familie thuis is altijd leuk

De opzet en de inhoud van de workshops wordt altijd besproken met de opdrachtgever. Een aantal ideeën vindt u hieronder. In overleg kan er een workshop helemaal op uw wensen en behoeften samengesteld worden.

Deze workshops worden aangeboden op locatie. 

Duur van de workshop: 150 minuten.

Aantal personen: minimaal 5 personen.

Kosten:
Workshop aan huis: 
Bij een standaard workshop van 5 mensen: € 125,- (koffie/thee, basismateriaal, 150 minuten). Voor elke  volgende deelnemer komt er € 10,- bij.
Bij extra materialen of anderen extra's komen er nog kosten bij.  Vraag hiervoor een offerte aan.

Workshop  in bestaande workshop ruimte: 
Bij een standaard workshop van 5 mensen: € 135,- (koffie/thee, basismateriaal, 150 minuten). Voor elke  volgende deelnemer komt er € 10,- bij.

Bij extra materialen of anderen extra's komen er nog kosten bij.  Vraag hiervoor een offerte aan.
(maximaal 8 personen)

De workshops zijn gebaseerd op 3 categorieën:  
Maar in overleg zijn er meer mogelijkheden.

  • Groenstuk

Een groenstuk is eigenlijk een bloemstuk maar dan vrij uitgevoerd. Met bloemen en groen uit het seizoen. We hebben geen vast voorop gesteld doel hoe het groenstuk eruit moet zien. Wel is er veel inspiratie die avond wat je kan doen. Deze avond zijn alle materialen aanwezig, alleen een schaal moet meegenomen worden vanuit thuis. Deze schaal bepaalt ook hoe jouw groenstuk eruit gaat zien.

  • Gevonden schatten 

Veel mensen rapen mooie voorwerpen uit de natuur op. Schelpen, stenen, mooi takje, een bloem... Maar wat doe je er thuis mee? Neem deze avond je mooie of grappige aandenkens mee, passend bij het seizoen. 
Op deze avond staan we stil bij de feesten en het jaargetijde waarin we in zijn. Hoe passen de voorwerpen die je mee hebt gebracht in dit verhaal en hoe maak je hier een mooi "stilleven" van. Deze avond neem je naast je gevonden voorwerpen een eigen schaal mee waar we mee gaan werken. De rest van de materialen zijn aanwezig.

 

Workshop Boetseren: (hiervoor gelden andere kosten)

Minimaal 2 dagdelen
Je werkt aan een werkstuk met chamotte klei, daarna wordt het werkstuk gebakken en kan het werkstuk worden geglazuurd.
Het werkstuk wordt nogmaals gebakken en een a twee  weken later is het werkstuk klaar.

Deze workshop kan op locatie of in de workshop ruimte: Willem Alexanderplantsoen 174, Barendrecht.
In de workshopruimte zijn de mogelijkheden: