Cursussen

Cursus voor volwassenen

Wanneer

Elke dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur

Wat gaan we doen?

Krijg jij ook zoveel inspiratie van de voorbeelden op Pinterst, welke.nl etcetera? Maar lukt het je niet altijd om hiermee aan de slag te gaan?

Tijdens deze cursus gaan we decoraties en accessoires voor "Binnen en Buiten" maken. Elke avond komt er een andere techniek aan bod. In de agenda kun je precies zien welke activiteit op de dinsdagavonden wordt aangeboden.

  • Groenstuk

Een groenstuk is eigenlijk een bloemstuk maar dan vrij uitgevoerd. Met bloemen en groen uit het seizoen. We hebben geen vast voorop gesteld doel hoe het groenstuk eruit moet zien. Wel is er veel inspiratie die avond wat je kan doen. Deze avond zijn alle materialen aanwezig, alleen een schaal moet meegenomen worden vanuit thuis. Deze schaal bepaalt ook hoe jouw groenstuk eruit gaat zien.

  • Gevonden schatten 

Zakken van kinderen zitten vaak vol gevonden voorwerpen. Mooie takken, glimmende stenen en gekke voorwerpen. Vaak weten ze nog precies waar ze het vandaan hebben en met wie ze waren toen ze het meenamen. Maar ook als volwassene raapt men nog regelmatig mooie voorwerpen uit de natuur op. Schelpen, stenen, mooi takje, een bloem... Maar wat doe je er thuis mee? Neem deze avond je mooie of grappige aandenkens mee, passend bij het seizoen.
Op deze avond staan we stil bij de feesten en het jaargetijde waarin we in zijn. Hoe passen de voorwerpen die je mee hebt gebracht in dit verhaal en hoe maak je hier een mooi "stilleven" van. Deze avond neem je naast je gevonden voorwerpen een eigen schaal mee waar we mee gaan werken. De rest van de materialen zijn aanwezig.

  • Huis & tuin decoratie

Op allerlei plekken in huis kun je je eigenheid laten zien. In deze workshops gaan we daarmee aan de slag. We gaan werken met textiel, aardewerk, we maken decoraties voor in de tuin en besteden aandacht aan speciale gelegenheden zoals kerst, pasen etc.

Locatie

De workshops vinden plaats op basisschool de Tweemaster, Schoener 120 in Barendrecht.

Prijs en aanmelding

Je kan je opgeven voor een 10 weekse cursus.
Het unieke bij Eveline is dat je de workshops ook los kan volgen of een strippenkaart kan aanschaffen om alleen specifieke workshops “groenstuk”, “gevonden schatten” of “huis & tuin decoratie” te volgen. Hiervoor kijk je in de agenda voor de exacte data en meld je je vooraf aan.

Losse workshop 18 euro

5-strippenkaart 87,50 euro (van te voren aanmelden bij elke workshop)

10-strippenkaart 170 euro (van te voren aanmelden bij elke workshop)

10 weekse cursus 165 euro (van vaste plek verzekerd 10 weken lang)

Koffie en thee bij de prijs inbegrepen) 

Cadeaubon

Het is ook mogelijk een workshop cadeau te geven, vraag naar de verschillende mogelijkheden hiervoor.

Agenda
Kijk voor de agenda: 

http://www.evelineworkshops.nl/agenda/agenda-volwassenen